9 more days

Sen är jag tillbaka i Sverige. I en hel månad. Skräckblandad förtjusning. Oklart hur jag ska klara mig så länge utan alla här samtidigt som jag verkligen längtar efter att träffa min underbara familj och catcha up med alla vänner jag saknar.

Är usel på att blogga just nu. Skyller på att jag sällan är på mitt eget rum så det inte riktigt finns tid för det.. Har haft en bra vecka sen sist i alla fall.

Förra helgen började med Ross gig. Trevlig kväll på the Library som avslutades med snöbollskrig när den första snön föll över Leeds. Epic night!

Lördagen spenderades i town med alldeles för mycket shopping och kvällen blev lugn. 

På söndagen tog Chantal och jag tillslut tag i projektet vi haft på gång sedan vi kom hit. Vi gick i kyrkan. Hade nog inte riktigt insett hur mycket jag saknat det. Sen var det också Pattersons sista dag som tonåring. Detta firade de två av oss med en rejäl BNI. Hade djupa samtal om vuxenlivet och joinade topplägenheten i deras julpyssel. Avslutades med youtube videos på golvet i Pattersons kök..

Måndagen var den stora BNI dagen. Åt alldeles för mycket pastabake, lyssnade på old school music, hade världens bästa game of snowy snow face någonsin och var uppe till morgonen som så ofta när Patterson är inblandad. Kan ha varit en av de bästa kvällar jag haft här sedan vi kom.

På tisdagen var jag inne på campus två gånger till och med. Nöjd med min insats. Hade planer på att plugga på kvällen. Gick sådär. Hade även min senaste middag någonsin på grund av att någon ville spela fifa. Halv tolv är inte okej att äta..

På onsdagen hade snön tagit över Leeds helt. Tog mig in till mitt morgon seminarie tillsammans med två andra (av drygt 20) för att lyssna på afrikans musik i en timme. Well worth the struggle of walking in a blizzard.

Torsdagen var the day för våran bal. Var helt klart över förväntan. Fina klänningar, Hilton hotel, god mat och världens bästa sällskap. Avslutades med en av de viktigaste personerna i mitt liv och melba toast med soltorkade tomater, what else can u ask for when u have the munchies?

Fredagen sovs till stor del bort. Såg dåliga filmer och beställde curry. Avslutade det hela med tv session i Pattersons rum då vi även invigde den fina tekannan Beaton och jag gav honom i födelsedagspresent.

Idag ska det pluggas, finns inget alternativ. Har än så länge inte öppnat dokumentet men ett par hundra ord borde gå att få ner..

Nine days, better make the most of them..

RSS 2.0