Midsummer

Börjar repa mig från midsommar nu, därför jag inte hört av mig än.. Typ. Lite. Inte.

Var i alla fall på Öland med syrrans gäng. Tror inte att någonting alls fungerade som det var tänkt. Men vi hade väldigt roligt. Vi åkte väldigt mycket bil och Anna fick en hel del chanser att vara sådär härligt elak. Enda nackdelen med resan var förkylningen som jag skyller på den idiotiska volleybollen någon fick för sig att vi skulle spela, absolut inte på ett kallt tält. Skyller också blåmärkerna på hela min kropp på den, trots att jag mest stod och såg cool ut :P

Igår jobbade jag första dagen. Det var soft. Vi tittade på film och läste veckorevyn. Jag får dåligt samvete för skattebetalarna i Kalmar kommun.

På kvällen var min syssling och hans vänner snälla nog att ta hand om lilla Anna en stund. Blev en rolig kväll inne i stan. Fick chansen att prata lite engelska, roligt bara när vi alla svenskar kommer på att den enda som inte pratar svenska inte är ett dugg intresserad av vårat samtal men vi ändå kör stenhårt på engelskan. Härligt internationellt :) Annars blev Antons vänner lite avundsjuka att jag hade fått spela på hans dator sist vi var i kalmar för typ åtta år sedan och Anton var härligt bitter över att jag tagit hans gästsäng, vi får väl se om jag får hänga med dem igen..

I dag blev det en välbehövlig sovmorgon och om en halvtimme dyker Nilla upp så ska vi gå en liten promenad :)

Lousy, lousy, lousy

Helt förståeligt om ingen pallar läsa en blogg som aldrig uppdateras.. Tänkte dock försöka ta tag i detta nu med en liten uppdatering om mitt liv senaste tiden.

Jag har varit på uv läger utanför Vaggeryd med allt vad det innebär (bland anant nada internetacces) Vi hade en otrolig vecka med mycket sol, lite för mycket badande barn, masoor av bus, störtsköna barn av alla dess slag och supergoa ledarkompisar. Håller tummarna för att det inte var sista lägret någonsin för Anna..

Jag har även flyttat ner till Kalmar där sommaren ska spenderas. Hänger i en flott lägenhet centralt i stan med fem minuters cykelväg till jobbet, livet leker.
Igår var jag på jobbet och hälsade på. Kan ha de fränaste arbetskamraterna i världen. Jobbet består till stor del av att se på hem till gården och diskutera livets väsentligheter, ska nog trivas bra där.

Igår hängde jag även med grannarna, bland annat sysslingen Emma och hennes helcoola barn och åt pizza. Idag blir det en runda till stan och införskaffa lite förnödenheter inför midsommar med mera (typ skor, bikini och väska..)

Life as an adult

Fyllde 20 i måndags. Kändes ungefär som nitton. Lite vuxnare kanske när man talar om hur gammal man är, annars precis som vanligt. Firade dagen med att reparera Benny (the car) med morfar och en av hans polare. Intressant när den lilla gula sidoblinkisen är svårare att få dit än både backspegel och framblinkis..
På kvällen blev det uv planering där Anna bjöd på kladdkaka och glass eftersom hon är så snäll :)

Tisdagen spenderades till stor del med att få koll på kommande sommarjobb. Blev även en ridtur med Ester.

Igår åkte jag till Kalmar en snabbis och gick på introduktionskurs och hälsade på pappas snälla kusin vars lägenhet jag ska få låna i sommar och blev bjuden på middag :)

Idag ska jag sköta lite roliga vuxensysslor, typ diska och tvätta. Dessutom en del att fixa inför uvlägret..



Okej med set backs även som vuxen?




Hästägare

Adelina har köpt en häst och lånat en pälsboll. Härligt att ha hästar på gården igen. Mindre härligt att byta rostiga taggtrådsstaket till nya eltrådar. Rebecka fick en chock när hon såg mina handleder..

Annars spenderades gårkvällen med mina kära vänner för att fira min anländande 20årsdag. Hipp hipp hurra vad jag är bra. Vännerna bjöds på rester och ingen underhållning men hoppas de var nöjda ändå..

I kväll kommer delar av släkten också för att ge Anna paketer och äta upp Adelinas studenttårta. Ibland är det sådär att fylla år på studenten  :P





Magne och Happan <3


Min vackra syster



Vackra, duktiga och helt underbara Adelina tog studenten i går. <3

Med anledning av systerysters student var det fullt ös hela dagen igår. Idag har det sats staket åt hennes pålle som kommer hem i morgon. Dessutom har vi varit i Gislaved och gratulerat släkt, vänner och alla vi känner på deras studentdagar. Anna längtade tillbaka till den enorma lyckan.. Ikväll blir det 25årskalas hos Ester :)



Söta Adelina under sin första ridtur :)

 


Kan ju inte vara på topp alltid

Får villigt erkänna att bloggen försummats något senaste tiden. Är man lat som jag är det svårt att få tid över när man både arbetar och har lite saker på fritiden :P

Sedan sist har jag jobbat på Bure, fått sommarjobb i Kalmar som personlig assistent, firat min morfars födelsedag, och min fasters, haft hajk i hällabäcksskogen, avslutat både tonår och uv för terminen, sett klart på Dexter alla säsongerna samt OTH sista säsongen, börjast läsa LOTR för fjärde gången, målat en sadelkammare, vart på systers bal och ordnat en himla massa till hennes student i morgon.




Jättevackra Adelina och baldejten SnyggHenke aka Henrik som jobbar på gården







Adelinas med några av sina bästa vänner


RSS 2.0