Parken med Bffavoriterna

Japp, efter viss övertalning av min älskade Gabrielle drog det gamla vanliga Bfgänget till Parken på Uvdisko.. Annas linne var riktigt effektfullt, däremot hade jag missat höger ringfingernagel när jag målade dem med Uvfärgen så det blev nio självlysande naglar och en röd..
Allt Började med förfest hemma hos Anna (mig) där det bjöds på kyckling och klyftpotatis med jordnötssås och tsatsiki.. Blev en riktigt trevlig tillställning! Sen gav vi oss av till Parken där vi drog upp medelåldern rejält, kändes som att alla man kände igen går i nian x) men vi shakade loss och hade skoj så jag är nöjd i alla fall! Halv ett bar det av hemmåt för anna, knockad av skoskaven.. Just nu har jag stora svarta fläckar på mina hälar där skinnet skavts bort och blivit inflamerad, ingen höjdare :S

Tja, tack för en trevlig kväll tjejer, tycker sååå mycket om att vara med er!! (bara våran Magnus som saknades, han drog ut sina visdomständer :( )

Ikväll kommer Annas inte lika coola kompisar hit och då ska vi softa och käka godis x)

I morgon bär det av till Jönköping och IKEA för att inhandla lite nya saker till tonårsrummet :)

image32
Kanske så att vi borde ta en ny gruppbild?! x)
Här är vi i alla fall, alla fem :)

När man inte har något alls att säga..

Sitter här och är lite konfunderad.. Dels känner jag för att skriva blogg, dels har jag inget vettigt alls att förmedla till omvärlden.. Förstår allt inte detta, har massa tankar som snurrar runt i huvudet men ingen som riktigt kan sättas på pränt, i alla fall inte i detta offentliga forum.. Dessa tankar kretsar i alla fall, för er som är det minsta intresserade, främst kring samma saker som vanligt  (ännu en av anledningarna till att de inte är skoj att skriva om- har gjort det så många gånger) alltså en viss väldigt trevlig pojk från Gislaved, alla mina knasiga vänner och deras ibland så idiotiska tilltag, mina egna minst lika idiotiska ideer, planeringen för de närmaste tio åren osv.
Allt är alltså lika kaosartat som  vanligt i huvudet på denna blogginnehavare..  

Överhuvudtaget har det varit en ganska tom dag, har inte vart överdrivet glad och det har inte hänt något särskillt alls.. Samma lektioner som vanligt, umgåtts med samma personer som vanligt, pratat om samma saker som vanligt med samma personer som vanligt, ätit lika äcklig mat som vanligt, ridit samma häst som vanligt, sitter vid samma dator som vanligt och skriver om en dag som jag aldrig kommer att minnas..
Ibland är sådana här dagar underbara och ibland (typ idag) orkar man bara inte med allt och alla, framförallt inte sig själv!
Sen blir ju saker aldrig bättre av att människor runt omkring en, människor som man verkligen bryr sig om, inte mår bra.. Då blir Anna också ledsen!

Längtar redan till helgen.. Parken med Bffavoriterna och sen kommer (delar av) Det så kallade Gänget hit.. Hoppas Anna är mer pepp då!

image28
Vissa dagar vill man inte riktigt le..

Lajn

Japp, årets första riktiga blogg ska handla om någon helt annan än mig! Detta dels för att bevisa att jag inte är riktigt så egocentrerad som vissa verkar tro, dels för att jag bad min kära vän Lina om ett ämne och hon sa Lajn. Lajn är fyra helt olika bokstäver som hon sätter samman till ett i mina ögon patetiskt smeknamn på sig själv. Det värsta är dock inte att hon kallar sig själv för Lajn, då hade jag kanske kunnat stå ut, nej problemet är att hon gör samma sak med oss, sina högt ärade vänner: Hanna blir Haan (hon kan få skylla sig själv eftersom jag misstänker att detta är en av alla dåliga ideer hon gett kära lilla Lina), Elin kallar hon för Lenin, Anna bli Aan, Pernilla Paan och så vidare.. Detta misshandlandet av det svenska språket är inte helt okej och någon, troligtvis jag, borde göra något åt detta! Därför, Lina Gustavsson, ska du i 18 årspresent få ett språkläger i Hällabäck med mig som lärare! Det är lika bra att du bokar in 15 och 16 juli, dagarna då du kommer att önska att du stannat på OP för alltid.

Efter att nu har dissat Linas användning av det vackra svenska språket känner jag att jag kanske bör säga något snällt om denna lilla tös innan hon tvingas att gråta sig till sömns eftersom jag är så hemsk mot henne..

Jag har kännt Lina i ungefär ett och ett halvt år. Ända sedan hon vaknade ur sin lilla psykos och förstod att OP är väl ingenting att ha, bättre med BF. En dag satt hon bara där i klassrummet och såg liten och försynt ut. Där och då hade jag ingen aning om att jag hela mitt liv gått runt med ett stort tomrum som bara väntade på att fyllas av en bonnig, hästälskande, tempoanställd, skandalbesatt, dansksvärande, blond liten tjej från Dye med ett gravt dysfunktionellt språk, men precis så var det.
Lina fick väldigt snabbt en stor plats i mitt liv och det kändes snabbt som att vi varit vänner i evigheter.
Du var nog precis den vännen som alltid hade fattats i mitt liv och jag har så otroligt skoj när jag är med dig, även om jag flyger av hästar eller blir kallad för Aan..

image30
Få människor har kommit att ta så stor plats i mitt liv på så kort tid..
Bjuder på denna vackra bild, det är så svårt att få Lajn på kort x)

Lista..

Har nu blivit utmanad (hur 17 kom min seriösa blogg att nå samma nivå som en fjortis bd?! jag bara undrar..) två gånger och eftersom det var längesen jag alls skrev i min blogg och inte har något vettigt att skriva nu heller så antar jag väl utmaningen..

REGLER:
Du måste kopiera in reglerna, svara på frågorna och utmana 6 nya personer!
(tsss, regler är till för att brytas! Svarar gärna på konstiga frågor men vägrar utmana någon mer, du kan väl tänka på vad du skulle skrivit när du läser :P)

Hatar du mer än 3 personer?
Nej, hat är ett läskigt stort uttryck!
Har du någon gång försökt ta ditt liv?
Nej

Hur många hus har du bott i?
Två, Sjöholmen och Förshult (båda Hällabäck)
Vilka är dina favoritskor?
Kanske mina vita ballerinaskor, har ju använt dem en hel del i alla fall..
Har du fällt krokben för någon?

Asså det är inte ens lite kul..
Vilket är det värsta ämnet denna terminen?
Samhäll B! Gruppen är inte så kul och läraren suger!
Vilket är ditt favoritämne den här terminen?
FSF (Bfämne) eller Historia A..
Äger du en Britney Spears CD?
Tss, på den tiden lyssnade jag bara på BSB!
Har du någonson spytt bland folk?

Nja beror väl på vad folk är..
Säg något du alltid tänker på

Mig själv.. (det låter sjukt egcentriskt men tänk efter det gör man självklart, vad jag ska göra, äta, säga, med vem jag ska vara med osv..)
Vilket stjärntecken är du?
Tvillingarna
Vilken är den pinsammaste CDn du äger?
I mina ögon är det inte pinsammt men många tror att jag skämtar när jag säger att jag älskar Backstreet Boys och har alla deras skivor.. :P
Sommar eller vinter?
Båda, bara de är på riktigt!
Har du någonsin örfilat någon?

Säkert..
Spelar utseendet någon roll?
Allt för stor..
Favoriträtt?

CousCousSallad
Är du för förlåtande?
Inte tillräkligt!
Hur många barn vill du ha?

Två
När grät du senast?

På nyårslägret, dock bara tårar av glädje och kärlek..
Har du kallat din lärare för mamma?
Inte vad jag kan minnas..
Vad är dina smeknamn?

Anna.. Gabby säger Annis ibland.. Ade kallar mig Anus..
Är du nöjd med ditt liv?
Mer eller mindre..
Gillar du dig själv?

Mer eller mindre..
Är du närmare din mor eller far?
Beror på vad det gäller.. Mer lik pappa tror jag.. Men mamma är nog lättare att småprata med i alla fall..
Favoritegenskap hos det motsatta könet?
Charm..
Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag?

Bra fråga..
Vad är klockan när du svarar på detta?
07.55

Äntligen vet du lite mer onödiga saker om mig, antar att du har längtat!


RSS 2.0