Söndag kväll..

Längesen jag skrev sist men det har faktiskt inte hänt så mycket, varvat apu med magsjuka typ..
Några av de få trevliga saker som ändå hänt sen sist: Marias lägenhet!! Så vill jag också bo när jag blir stor :) resten av den kvällen; smårgåstårta, kladdkaka och skype med Ulle var också toppen! En tisdag med Lina, riktigt mys! Uv som vanligt. Massa härliga barn på apun, bland annat deras söta små teatrar. Alltså inte så mycket på gång alls den senaste tiden..
Den här helgen har dock varit bättre, mår fint nu och skönt att vara lite ledig :)
I fredags var det dags för bftjejerna (och skooghs) årliga pepparkaksbak. Kanske inte helt toppen med pizza och pepparkaksdeg när man vart illamående så länge, kan ju lugnt erkänna att jag åt minst. Trots trötthet och dålig uthållighet (pepparkakor är kul i typ en kvart, max!) så blev det en mysig kväll med tjejerna.
Resten av helgen spenderade jag i jönköping hos Jocke. Blev en ganska lugn och trevlig helg med bland annat en del prat, mycket tjafs och en utsökt laxmiddag. :)
Killen har dock lite konstiga rutiner, somnade inte förrens någon gång på morgonen sen steg vi upp vid ett och då försökte han ge mig middag istället för frukost, ingen ordning på dig ju! Dessa konstiga sov- och ätvanor kan dock till viss del vägas upp ev det jättefina julpyntet :)
Som vanligt när jag varit i jönköping så vill jag verkligen flytta dit med detsamma och börja plugga nu! Men det får nog vänta ett och ett halvt år faktiskt, vet att jag skulle ångra mig i framtiden..
Ikväll var jag en runda i kyrkan, tycker alltid att det är så mysigt nu vid jul. Roligt att träffa Ester, Mac och Eve en liten stund också. Känns som det var evigheter jag och Ester hittade på något, och så svek jag dig i helgen med. Lovar att jag ska fixa mat till er i morgon i alla fall :P

Ibland går det inte som man vill..

Haft det ganska mycket upp och ner den senaste tiden och inte varit på något vidare humör (är väl inte fortfarande).. Haft många olika jobbiga tankar, känslor och händelser i mitt liv, människor som jag varit besviken på och som visat att jag haft för stora förväntningar på dem... 
Men det är ju också vid sådana här stunder i livet man förstår vilka ens verkliga vänner är och hur mycket man måste betyda för dem..
Ester, ingen förstår så väl vad Anna behöver när hon mår som sämst; te, popcorn, Jane Austen och såklart en underbar vän som bara kan lyssna.. Du är alltid så vuxen och klok och säger precis det jag behöver höra, oavsett om det är det jag vill eller inte.
Lina, den finaste 18åring jag känner, du är en otroligt fin vän som verkligen finns där när jag behöver dig. Det är inte en slump att du fått så många telefonsamtal från mig den senaste tiden, det hjälper faktiskt att prata med dig :) Hoppas du känner att Anna finns här på samma sätt för dig..
Bf tjejerna, ooh vad trött jag kan vara på er men ooh vad underbara ni är att ha när det är tungt! Önskar att jag kunde vara bättre på att visa hur mycket jag faktiskt bryr mig om er.. Ni hjälper mig att komma ihåg att det finns en värld utanför mig själv..

En sån helg..

I fredags var det dags för konsert i kyrkan, tjugo i sju fanns det två personer  kyrksalen, gissa om vi blev nervösa.. Men tillslut tycker jag att det blev en lyckad kväll med ganska mycket folk. Bra jobbat av vårat lilla gäng och grymt bra musik av bandet :)

Igår var det dags för Annas första Parken sen hon fyllde 18 (gjorde jag ju typ i juni) haha. Hade väl inga jätte förhoppningar på kvällen men det blev väldigt trevligt! Förfest på trasten med några av de absolut bästa och sen vidare mot parken. Härligt att man betalar 250 kronor för att takida är där och sen är konserten det sämsta med kvällen haha Men resten fick väl väga upp för det, kan knappt minnas när jag sist hade så roligt med mina klasskompisar.. Har nog inte gett er den uppmärksamheten ni förtjänar på sista tiden..
Sov dessutom hemma hos Lajnus, trevlig natt med en del funderingar och för Annas del mycket god sömn.
Fick dessutom en riktig skandal, hela Dye var i upplösningstillstånd, Håkans golf blev stulen :P
Det bästa är att det första Lina säger när hon vaknar är att hon tror att Stisses bil är borta för hon har hört en bil starta mitt i natten men det visar sig ju vara deras som försvunnit.. Efter polispådrag och biljakt så hittades den i alla fall i ett dike men spännande var det :P
Sen var Anna och Lina ute och red en runda med, trevligt värre. Överhuvudtaget trevligt med en heldag med lilla Lina :)

Snart drar veckan igång igen, massa barn och full fart :P

Heldag med Lajnus

Gårdagen hade jag den stora förmånen att spendera helt i den kära vännen Linas sällskap.
Det började med en tidig morgon då vi tog reda på kartor och vägbeskrivningar till Tranås dit vi skulle på Studiebesök på en förskola som liknar den som jag och Lina ska göra som Projektarbete.
Åkte från skolan tidigt men kom inte långt, Shell macken i Gislaved närmare bestämmt. Gjorde ett patetiskt försök att tanka innan vi bestämde oss för att äta frukost på Cofféa. Tyvärr var det stängt så det blev Linneas istället (måste ju vara lite ombytlig)
Vidare till Jönköping och A6. Gick i lite affärer, Linus köpte skor och jag försökte, utan framgång, hitta något fint till lördag. Lunchen blev taco, god men kanske inte värd 89 kronor med tanke på att vi inte ens fick bröd :/
Sen åkte vi vidare mot Tranås över Aneby, efter mycket krångel och några vändningar och felkörningar så kom vi tillslut till Enebacken.
Där fick vi ställa lite frågor och fick en liten rundvandring innan det återigen blev att sätta sig i bilen.
Resan tillbaka till Jönköping var lugnt bättre än den dit, längesen man skrattade så mycket, helt galet framförallt när vi kom in i stan igen. Många saker att hålla koll på samtidigt och kan ju inte påstå att vi hittar så bra som vi borde direkt..
Tillslut parkerade vi i alla fall och tog en sväng i stan för att fika, världens mysigaste café. Lugnt där Anna kommer fika när hon flyttar dit :)
Efter fikat hann vi även med en snabbis på VeroModa där jag hittade ett linne till lördag :)
Sen fick vi skynda oss så vi slapp pböter och så bar det av mot Dye.
När jag är i Jönköping åker jag alltid över Gislaved hem men det ville ju inte Lina så vi skulle mot Värnamo. Har som sagt aldrig åkt den vägen och Lina hittade inte heller så bra, var en stund rädd att hamna i Stockholm :/ Men efter ett stopp på en mack där vi även fick ordning på vindrutan, så bar det av igen.
Väl i Reftele blev det en runda på Tempo och sen hem till Lajnus för att prova kläder ocg laga mat. Blev super goda kycklingwraps :)
Efter en lång dag i bilen med många skratt och lite allvar så var jag grymt trött när jag väl kom hem och somnade ganska snabbt :)

Idag har jag vart på Bureskolan, lågstadiet blev det idag. Kan ju inte påstå att jag har mycket koll på läget men hoppas det löser sig i alla fall.. Fick i alla fall sluta tidigt idag eftersom Fritids var stängt. Fick skjuts av Lina som har VFU ihop med mig så har haft en lång och härligt slapp eftermiddag med te, en bra bok och en lagom liten promedad innan det blev mörkt :) Gäller det bara att planera morgondagen med..


APU

Haft min första dag på Bureskolan för den här perioden.. En helt okej dag med många härliga barn! Hoppas att alla dessa fem veckor ska bli bra och att det inte ska krångla allt för mycket.

Sen sist har det inte hänt mycket faktiskt. Tagit det ganska lugnt, jobbat lite, varit i kyrkan, träffat Ester, umgåtts med familjen och läst lite, ganska bra avslut på lovveckan :)

I morgon ska jag och Lina till Tranås på studiebesök, ska nog bli spännande fast är inte helt pepp just nu.. Annars är det mest förskoleklass, tonår (konsert till och med), träning och pugg som gäller i veckan.  

RSS 2.0