Historia lektion

Att låta sina elever använda en datasal på lektionerna är ju bara att be om att vi ska göra något annat än våra uppgifter. Ska egentligen skriva en jämförande uppsats om folkmorden i Rwanda och Armenien men det kan ju vänta när det finns annat att pyssla med.. Har överhuvudtaget en mycket slapp dag idag, slutar 20 i 12, hoppas jag kan övertala Gabby att vänta till halv ett bussen så jag kan åka till Ester bara. Ska till Kärrhult i eftermiddag och rida Iris, första gången jag rider henne och själv i skogarna dessutom (vem vet kanske dyker upp hemma hos dig till slut) Dagen började dock skit, försov mig svinmycket vilket kan förstöra en hel dag, tur att man inte är i skolan så länge utan ska hålla sig mest i stallet (med mössa på)

Hade en helt okej måndag igår, skoldagen var ganska seg men tror att det till stor del beror på att vi haft så sjukt kul den senaste tiden att en händelselös känns tråkig.. Svenskan var dock ganska speciell, kan inte minnas när jag sist fick så mycket skit på en lektion, helt klart värt det med tanke på Gabbys lektioner i bitchighet (she´s getting there), Linas härliga frisyrer, Patriks kluvenhet och Manges närgångenhet varje gång han ville prata med mig, sorry Mona :P
Eftermiddagen och kvällen spenderades i kyrkan, musikalövningen funkade till och från, fattar inte att vissa barn kan ha så svårt att lära sig repliker (framförallt de som tjatat till sig mest) inte alls trött på detta just nu va? Uv blev däremot toppen, hade en liten men mysig grupp där det diskuterades både det ena och det andra. Så kul att höra deras ibland så vuxna och djupa funderingar blandat med väldigt barnsliga tankar och idéer. Blev i alla fall en av mina bättre kvällar som uvledare. Trots att jag älskar att leka och busa med barnen är det väl ändå de här bitarna som fått mig att välja att vara aktiv just i kyrkan..
Kvällen avslutades med bönesamling, drog ut på tiden men det var nog precis det Anna behövde just nu, få gnälla lite och dessutom komma ihåg att det finns fler människor i denhär världen än bara lilla jag.. Precis den pepp jag behövde när det är mindre än en vecka kvar.
Efter kyrkan skulle jag hämta Oscar hos en kompis, ringde och frågade var han var och han svarar Radhusgatan i Smålandsstenar. Kände igen det så sjukt väl men kunde inte komma på var det låg eller vem som bodde där, gick verkligen igenom alla människor jag kände i hela Smålandsstenar i huvudet innan jag kom på att Dow bodde där, har ju vart där minst ne gång i veckan under större delen av 7an inte konstigt att det lät bekant :)
Kom hem efter 10 och var svintrött (helgen bjöd ju inte på så mycket vila) vilket ledde till sagda försovning..

Det var ju inte alls roligare att skriva blogg än om folkmord :P

Fest i skogen

Gårdagkvällens festligheter började tidigt då Jimmy dök upp på väldigt bra humör efter en tidig start. Efter mycket om och men bestämdes det att jag skulle åka till Våthult på kvällen med killarna och va med Gabby. Ganska skoj när Jimmy försöker övertala både mig och Gabby om att jag inte ska till festen han har planerat att åka till själv eftersom jag ska va med honom, inte alls komplicerad..
Sen bar det av till Bygdegården på fest med jaktlaget, i mina ögon den bästa hittills. Adelina var med vilket gjorde det hela bättre :) Dessutom tycker jag alltid att det är kul att vara med killarna, Adam, Anders och Erik, det känns ofta som när vi var små, vi har verkligen kul ihop och har ju hur mycket minnen som helst att diskutera. Det blev alltså mycket prat om minnen från när vi var barn och andra senare lustigheter.. Jimmy var dock lite för full för att följa med till Våthult så vi åkte själva, trots vissa protester, hade en trevlig ditresa, Anna och Anders hade en del att prata om längst bak i bilen och Adams sångrepetoar är imponerande.. Tyvärr fixade killarna som festat hela dagen inte riktigt kvällen utan Anna var väl den som var mest uppåt :P Men själva festen var sådär, hände väl lite saker som Anna gärna hade sluppit, hoppas (och inbillar mig) dock att det kan ha varit för det bästa..
Anna bryr sig om sin Gabby mer än hon har ord att beskriva och skulle aldrig drömma om att göra något som hon inte tror är bra för dig.. Finns här hela tiden, du är en av mina allra bästa vänner <3

Somnade (förutom en kort tupplur i bilen när Erik för en gångs skull var lite tyst)  runt fyra och hoppade inte direkt ur sängen i morse, steg upp lagom till resten av familjen och Ingela åt lunch.. Har slappat typ hela dagen, faktiskt tittat på skidåkning (och tyckte till och med att det var både kul och spännande)sen var det gudtjänst vid fyra så jag var i Burseryd en runda och han med lite kyrkfika och prat innan jag åkte hem igen. Hade lånat morfars bil så jag gick hem från dem, precis vad jag behövde idag, få rensa tankarna lite..


Långtur i skogen

Har spenderat min dag hitills med Ester och hästarna i Kärrhult. Var ute en riktigt lång runda met Athena och Iris och det var hur mysigt som helst! Anna red Athena, världens charmtroll men har energi så hon håller på att explodera. Red fel hela tiden, Anna och hästarna hittar inte och Ester har ju inte ridit där sedan hon var liten, slutade med att vi hamnade i Skeppshult innan vi tillslut kom hem. Var som sagt jätte mysigt i alla fall, kommer nog kunna trivas jättebra med att rida Esters små pållar :)

Igår hade jag en ganska soft skoldag, började sent och slutade tidigt.. Sen blev det lite one tree hill och planering inför kvällen på eftermiddagen innan jag åkte på tonår där vi lekte lite och gjorde semlor, blev en riktigt lyckad kväll dock var jag riktigt trött när det vä bar av hem till Hällabäck.

Just nu är hela huset fullt av folk eftersom vi ska ha fest i kväll, blir nog en runda dit och äta lite i alla fall. Sen får vi se om kvällen avslutas i bygdegården, hemma eller kanske i Våthult (om Gabby får välja). Får väl snart gå och föna håret så man hinner bli klar..


























                                      

vanlig vecka i februari

Har sovmorgon nu som vanligt på fredagar och tänkte dela med mig av vad som hänt sen sist..
I onsdags höll jag och josefin i idrotten och det gick riktigt bra :) Och en stund efter det slutade vi, slapp både samhäll och engelska eftersom Mr Evans fått barn. Hade precis fått OTH boxen av Alexandra så jag åkte hem och tittade på den och drack te, perfekt eftermiddag! Sen bar det av till Anderstorp och faces, trevligt att bli lite ompysslad :)
Igår var det en ganska vanlig och riktigt bra skoldag,  största plusset måste vart att vi slipper samhällsprovet i dag, lärare borde skaffa mer barn. Dessutom tittade vi på en död indier.. Efter skolan följde jag med Lina till hennes APU plats sen åkte vi hem till henne och åt och gjorde lite projektarbete innan de bar hem till hällabäck för att snabbt byta om till boxen, kom precis när det började riktigt stolt över mig själv :) Var jättejätte trevligt att vara lite med bara Lina, blir inte alls lika ofta längre och det är verkligen få människor som betyder så mycket för mig <3 Dessutom kom Esters hästar igår, hur kul som helst! :)
Idag blir det tonår och anna har fått ansvaret med ganska kort varsel, får hoppas vi får ordning på allt.. Helgen annars är fortfarande ganska flytande, troligtvis fest i hällabäck med jaktlaget..

Tittade som sagt på one tree hill i onsdags, brukar ju tycka sämst om Brooke men i ett av avsnitten lät hon precis som Anna ofta kan känna när det gäller att ta studenten. Jag vill inte för jag vet ju hur det är på gymnasiet, här är tryggt och jag trivs med mitt liv. Jag vet att jag kommer klara mig i framtiden vad jag än väljer att göra men det betyder inte att jag vill testa det.. Jag vet liksom att det löser sig oavsett om jag flyttar till england, jönköping eller jobbar först men varför skulle jag vilja bevisa det när jag har det så bra här? Så går tankarna varannan minut, nästa vill jag bort härifrån och starta om på nytt hur mycket som helst, trött på att vara en velig artonåring eller vad!?

Jag är jättedålig på rubriker..

Tur inläggen ofta blir lite mer slagkraftiga i alla fall.. Detta kommer handla om måndag och tisdag vecka 8.. Igår hade jag en ganska bra dag. Skolan var som vanligt, slapp dock entreprenören eftersom våran lärare fått barn. Hade en rolig engelska lektion med mina samhällskompisar; det är lungt du är min enda jobbiga Anna, tack Johanna det värmde :) Annars hände inte mycket. Kvällen spenderades i kyrkan, musikalövningen funkade riktigt okej, höll andakt och det gick inte heller dåligt, kvällen avslutades med spårning och pinnbröd: kallt men mysigt!
Idag har jag knappt haft några lektioner, morgonens dubbellektion i historia var inställd så jag pluggade lite och var med Emilia, svenskan bestod av litteraturprov, ingen aning om hur det gick eftersom jag inte riktigt förstår mig på Mona men skulle verkligen behöva ett litet mvg... Lisbets lektion var helt okej, Anna och Gabby jobbade riktigt bra, dessutom fick vi veta att vi ska till Göteborg med klassen i maj (typiskt anna, i ettan var jag på liseberg två gånger i maj, i tvåan var jag inte där alls och nu ska jag dit två gånger i maj igen) Entreprenören var inställd idag med så jag åkte hem tidigt. Eftermiddagen/kvällen spenderades i Arnåsholm med Nessa, troligtvis sista ridturen eftersom Athena och Iris kommer på torsdag. Svinkallt att rida idag, typ 12 minusgrader men jag hade gissat på minst femton, fötterna hade domnat bort när jag kom hem. Så nu sitter jag framför tvn och skriver blogg samtidigt som jag dricker varmt te :)
I morgon ska anna och jossy hålla i idrotten, hoppas det går bra så jag kan få minst vg i betyg tillslut..

Hade en trevig lunch med mina klasskompisar Gabby, Jossy och Bea, skrattade ganska mycket om man säger så, typiskt en sån stund man kommer sakna när man tagit studenten.. 
Min vän Gabrielle önskar dessutom att hon var psykopat så hon skulle kunna vara elak mot folk utan att bry sig. Dessutom vill hon testa att mörda mig för att se om hon skulle må dåligt då, kom sen fram till att hon ska testa med den dumma fula killen i sp som puttar in ettor i väggen (för att vara psykopat har hon väldigt mycket empati för små ettor) Tycker ganska mycket om den lilla flickan och hon är inte alls trög :P

Slutet av lovet..

Snart är det skola igen, tänk va fort veckorna går. Det värsta är att det knappt känns som man gjort någonting under lovet men egentligen har det nog varit ett bra lov, ganska bra blandning mellan att ta det lungt och hitta på lite roliga saker.. Bland annat hunnit med två biobesök i jönköping, ridit nessa, gjort klart engelska c arbetet (igen), uv och tonår, hockey med Gabby, nästan fått näsbenet avbrutet, ett besök i Dye och dessutom läst ut två riktigt bra böcker.

I fredags var det som sagt tonår, blev en trevlig kväll med lite spel, bland annat med andra ord, twister och collin mcray (hade vunnit över börje om jag inte kört in i målstolpen)Hade dessutom fxat supergott fika med grönsaker och dipp, bra jobbat anna ;)

Gårdagen började i Gislaved med hockeymatch tillsammans med Gabby och Daniel. Mycket spännande match faktiskt, slutade oavgjort och blev ganska mycket slagsmål så anna och gaab var nöjda :) Sen åkte vi till Daniel en snabbis och satt vid hans dator innan vi åkte vidare hem till Gabby i Gnosjö. Allt slutade med att jag, Gaab, Daniel och Kristoffer åkte till jönköping och såg på bio. Började med mcdonalds och sen letade vi parkering i en evighet innan vi gick vilse på väg till bion. Kristoffer är en bra kille, han vet precis vart man ska, tror han ;) Vi såg fredagen den 13 och jag var jätterädd. Har inte sett skräckfilm sen vi var hemma hos Emilia i nian och jag bet Niklas i axeln.. Kunde typ inte sitta still någonting och hade ingen aning om vilka som faktiskt dog eftersom jag blundade hela tiden, borde fått pengarna tillbaka. Gabby bara pratade och skrattade åt mig hela tiden, vi var nog det lustigaste sällskapet på bion, jag var lungt räddast av alla och Gabby brydde sig nog minst..
Efter bion åkte vi hem till Jocke en stund, där bjöds det på glass :) Spelade dessutom lite Fifa, anna vann tillochmed mot Daniel, dock vann Kristoffer över mig och Jocke slog mig med så mycket att jag inte ville spela klart..
Kom hem runt tre efter att kört hem alla andra och idag planerar jag en slapp dag, splugag lite och städa mitt rum annars kommer nog tvn och datorn locka ganska mycket :P

This day is a total waste of make up

Därför har jag inget på..

Får väl börja med en kort delgivning av gårdagskvällen, mycket trevligt, mycket fint och sorgligt. Jag var ju den enda i vårat lilla gäng som inte hade läst boken; vad är oddsen för det?! (Kan nog nämna närmare hundra böcker som jag har läst men ingen av de andra..) Filmen var i alla fall hur bra som helst och så fort jag har lite tid över ska jag införskaffa ett exemplar av I taket lyser stjärnorna så att även jag tagit del av denna fina berättelse på rätt sätt. Dessutom så är det nog som Gabby säger, man gråter mycket mer när man läser den (om man inte är Lina, då gråter man ögonen ur sig även om man sitter i en biosalong) Efter bion blev det McDonalds, helt okej faktiskt dessutom bjöd de på glass om man hade varit på bio :)
Några av dagens/kvällens höjpunkter: helt klart Gabbys nyfunna bitchighet, aldrig sett den sidan förr men Anna likes, bilen som inte kom upp för backen, idén om att choklad med schweizernöt och popcorn inte räknas som godis utan nötter och majs (dessutom Linas försök att som barn odla popcorn) och polisen i McDriven..
Alltså: ett stort tack till Gabby, Lina och Emma för en mycket bra onsdag<3

Idag har jag spenderat större delen av min tid med engelska, läst ut Persuation som var en av de allra bästa böcker jag någonsin läst. Jag älskar verkligen Jane Austen och min tidigare favorit historia har ju helt klart varit Pride and Predjudice men även om Mr Darcy är oslagbar så tyckte jag nästan bättre om Anne än Elisabeth, har en känsla av hon är lite mer Anna.. Dessutom har jag nu fixat till mitt projekt i Engelska C, bara hoppas att den är mer rätt nu än innan, tagit bort ett helt kapitel och lagt till ett annat med bara egna åsikter. Gäller bara att den kommer upp på MVG nivå, annars känns det som mycket slit till ingen nytta..
Har faktiskt varit lite utanför dörren idag med trots allt, skjutsade Frida och några av hennes kompisar till tåget i förmiddags och hann både med att handla fika och hämta ett spel till tonår i morgon, blir spelkväll hemma i Burseryd :)
Och om ungefär en och en halv timma bär det av till Burseryd för lite box tillsammans med Sandra.


Att vara i Dye

Är hemma hos Lina nu och eftersom hon är typ jättefåfäng så blev jag satt vid datorn under tiden hon fixar till sig, strax efter fyra bär det av mot Gnosjö för att sedan åka med emma och gabby till Jönköping. Ikväll blir det bio (i taket lyser stjärnorna) och skräpmat på mcdonalds (om jag inte kan övertala de andra om max) Oavsett blir det nog en riktig toppenkväll med tjejerna :)
Anledningen till att jag just nu är i Dye är att jag och Lajn har filat lite på vårat projektarbete, tänka sig :) Dessutom har vi ju hunnit med lite mat och fika, är man i Dye så är man, trivs ju ganska bra här utanför reftele :)
 
Annars har jag haft det ganska lungt den senaste tiden, skrivit på engelskan. (hade gjort massa duktiga ändringar men tappade bort dokumentet på datorn, gissa om jag var sur!?) I måndags var det film på uv, WallE, den var jättesöt faktiskt.. I går blev det en liten runda med Nessa, en av de sista kan tänkas.. Sen var Ester och Mac här och hämtade lite saker till sina hästar, vill att de ska komma hem från Åre nu så hästarna kommer, ser nog fram emot dem mer än Mac i alla fall :P
Nu får vi se om Lina börjar bli klar, ser ingen större skillnad hur mycket hon än håller på..

Myskväll i Gnosjö

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Gabby i Gnosjö, en mysig tjejkväll med oss två, Lina, Bea och Elin. Vi hade bestämt oss för att laga tacopaj och kolla på melodifestivalen. Kan nog inte påstå att någon av våra planer lyckades till 100 procent. Jag blev på något sätt ugnsansvarig och råkade sätta på underugnen istället för den vanliga, ingen märker något när pajskalen kommer ut och ser lika ofärdiga ut som när vi satte in dem så vi kör på köttfärsen och sätter in dem ingen, inget händer. Då kommer vi på att ugnen inte är på och försöker rädda situationen. Det slutar trots allt med relativt goda pajer med degig botten. Melodifestivalstittandet gick bra i början, alla hörde alla bidrag och hade så klart åsikter om alla.. Däremot hängde vi inte alls med på vilka som gick vidareeller vart.. Men trevligt var det :) Sen tittade vi även på någon som legat i koma och försvann och på Wallander. Självklart skulle Lina dessutom berätta hemska historier om att köra bil själv i mörker, tack för den! Några av kvällens höjdpunkter förutom den ogräddade pajbotten var helt klart Elins reaktion när hon hörde vilka som skulle ha den extra pajen eller när jag hällde jättemycket vatten i Linas hår bara för att det var roligt..

Idag har jag tagit det lugnt, mammas familj har varit här och fikat eftersom mormor har fyllt år. Annars har jag mest läst och tittat på film. Tänkte dessutom att jag skulle gå en liten runda eftersom det var så fint väder. Var ute en långpromenad med Adelina igår och det var jättetrevligt, dock var jag lite blöt om fötterna i mina gympaskor så idag tog jag kängorna; inte helt smart. Nu mer har jag värre skoskav än man brukar ha på våren när man precis börjat använda sina ballerinaskor :(
I morgon blir det mest engelska plugg och på kvällen är det musikalövning och Uv.

11 dagars ledighet

2 helger + Sportlov.. Kan vara precis det jag behöver just nu. Känns som att en stor del av tiden kommer gå åt till att plugga, framförallt göra klart mitt projektarbete i Engelska C, Mr Evans ton när han sa att jag snart fått igen de fyra veckor jag missade under APUn sa ganska tydligt att jag måste lämna in uppsatsen snarast. Inte ens börjat med ändringarna som måste göras för att lyckas med betyget.. Om jag lyckas övertala Lina ska det nog bli en del vanligt projektarbete med, annars får hon väl lita på mitt omdöme så gör jag det själv, för nu börjar Anna få panik på allvar.. Ska även försöka ta det lite lugnt mellan studierna, hoppas på fint väder så man kan vara ute mycket: rida, åka skridskor, pulka osv..

Hade en ganska bra skoldag igår, sovmorgon till 10 sen blev det idrottsplanering och Björn Gustavsson istället för Psykosocialt arbete, samtalet får nog genomföras lite improviserat.. :/ Efter lektionen blev det lång håltimme, åkte och köpte skor med Alexandra. Innan samhällen började hans det så klart dessutom med en liten flummig runda med Gabby, höll bland annat på att gå in i en dörr :P Dagen avslutades med Samhäll (rollspel om biståndsarbete) och Laboration på Naturkunskapen. För en gångs skull funkade microskopen perfekt för oss (kan bero på att det var Gabby och inte jag som bestämde) och det var faktiskt fränt att kolla på de äckliga små sakerna... Höjdpunkten kan dock tyckas vara min och Linas dragkamp om kontakten eller min frisyr efter att Gabby har satt en plastpåse över mitt huvud.. :P

Kvällen spenderades i kyrkan i Broaryd, mycket välbesökt tonårsstart (eller inte?) men hade väldigt trevligt i alla fall. Roligt att komma igång igen, Anna gillar alltid att leka och skratta, och trevligt att se Ulle igen.
Fick dessutom veta att Ester snart får hem sina hästar, blir nog vecka 8 :) Ska nog och rida lite på tisdag när hon kommer hem. Måste bara prata med Anne om att jag inte kommer hinna med Nessa mer, kommer verkligen sakna den lilla pållen (kunde man inte trott när jag började rida henne efter att Artemis hade sålts, då tyckte jag bara att hon var tråkig) men har svårt att hinna/orka båda delarna och har en känsla av att jag kommer trivas bättre med att rida Esters hästar..

Ikväll blir det myskväll hos Gabby, precis vad jag orkar och vill just nu, och chaufför åt mor och far..

An ordinary Thursday

Denna ganska vanliga dag har framförallt spenderats i skolan, som vanligt. Dock några små ovanligheter: åkte faktiskt buss dit och bil hem, brukar ju vara tvärt om.. Skoldagen blev film om sorg, prov i Religion (kändes ovanligt bra för att vara ett prov gjort av Anna), läxförhör på TEACHH (nej jag kan inte heller förklara vad det står för), skridskor på idrotten (ganska plågsamt; ni kanske är som Magnus och inte har erfarenhet nog av skridskor för att veta att man får ont i fötterna av sådana?!) och avslutades med Naturkunskap där jag och Gabby visade våra otroliga kunskaper om blodomloppet och skrattade åt ECDT som skrev prov.. Under dagen hann jag dessutom med en runda till apoteket och Lindex, skulle köpa linsvätska och mascara. Jag och Gabby försökte gå in genom dörren till lindex när den var låst, måste sett ganska lustigt ut får hoppas att ingen såg.. :P I morgon har Anna sovmorgon, bästa sättet att börja sista dagen i skolan innan lovet :)
Nu måste jag städa klart mitt rum, började i går men krävs lite till innan jag är nöjd, och om en och en halv timma ska jag vara i Burseryd så jag kan boxas lite med Sandra.. Kanske kan få lite inspiration eftersom jag och Jossy håller i nästa idrottslektion och då står det just box på planeringen, ska bli skoj :)
Ser fram emot helgen nu, börjat sakna tonår lite (typ bara jag som inte har ont av att ha fullbokade fredagkvällar?!) och sen blir det myskväll hemma hos Gabby, inte varit där allihop sedan hon fyllde 17..

Veckan hittills

Drygt halva skolveckan har gått nu, dagarna går verkligen fort! Haft en ganska bra vecka i skolan hittills, haft prov i Historia som kändes helt okej dessutom blivit en hel massa flummande, inte minst i dag innan Linas Altrernativmedicin :P Annars har det mest varit som vanligt, sjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt utan att sänka sitt betyg.. I morgon blir det både prov och läxförhör, borde nog plugga men kommer nog inte bli så..
Annars har jag hunnit med en massa barn på uv och musikalen och ridit Nessa lite under veckan. I dag var jag dessutom hemma hos Ester och Marcus och åt middag efter skolan, kändes bra :)
Under resten av veckan blir det skridskor, box, religionsprov och tonårsstart.. Helgen är inte alls planerad än, melodifestival ju; tacokväll borde vara det givna alternativet :)

Kort och tråkigt dock ganska informativt inlägg, orkar inte skriva något annat idag..


Helgen

Har haft en i stort sett bra helg, dock lite upp och ner..
Skoldagen i fredags var något utöver det vanliga, skrattade hur mycket som helst! Framförallt åt gabbys incident i oasen och en svinrolig sak till som jag just nu inte kommer på (kan tänkas att den bara var rolig eftersom ajg var så trött så jag kunde somnat stående?!) Själva helgen började med städning av kyrkan tillsammans med Ester och Marcus och sen stannade jag hos dem och tittade på Lets dance..
I lördags åkte Anna och Gaab till Jönköping och shoppade. Hade jätteroligt och hittade en del saker som kan va bra att ha bland annat hårfärg, ny plånbok och ett par jeans.. Var hemma jättesent eftersom Gabby ville ha en vit tröja som inte fanns, varken i stan eller på A6.. När jag väl kom hem så blev det att göra sig iordning fort och sen åka till Gislaved. Förfest hos Mange, började bra med Anna, Emma och Alle som lyssnar på Spice Girls, Aqua och Bubbles:) Sen kom hockeykillarna och musiken ändrades väl lite.. Förfesten var trevlig och parken blev okej, Anna och Emma åkte hem ganska tidigt..
I dag har jag varit ute ganska mycket, pimplat och grillat med min lilla familj. Pappa fick en jättestor gädda som vägde mer än 5 kilo. Skit äcklig var den! Dessutom har jag kommit fram till att fiske inte är för mig, fiskar är äckliga och jag tycker inte om att döda djur (om någon undrar varför det står still med min jägarexamen)
Eftermiddagen spenderades med Gabby i ishallen, tittade på Alaget när de spelade. Ganska skoj faktiskt :) Sen följde superGabby med mig och handlade, hon är bara såå bra den tjejen <3

RSS 2.0