Evighet

My life is a bit on hold right now. Därför inte så frekvent uppdaterande.
Jag skyller allt på Sam Patterson. Om inte han hade varit här alltid kanske jag faktiskt hade fått något gjort med mitt liv. Inte jättetroligt men ändå..
Just nu väntar jag på att mina kläder ska bli klara i torktumlaren. Under tiden är Sam och Ross och köper mat till mig. Hur kan man inte älska mitt liv?

Sedan sist jag skrev har jag varit jättesjuk. Sov inte på en vecka eftersom jag inte kunde andas. Börjar gå över nu efter att jag tvingade med mig miss Beaton till sjukhuset. He loves me to bits. Fick en inhalator, fick förklarat (av Beat, inte doktorn) att jag borde ändra min livsstil lite grann, äta ordentligt och köpa riktiga skor så ska det nog bli bra. Det bästa med min släng av bronkit eller vad jag nu hade är att alla har blivit smittade. Mest arg är Ross som har ett gig i morgon dit ett par skivbolag kommer. Om han fortfarande är hes då finns det stor risk att han aldrig pratar med mig igen.

Annars har jag spelat en del Halo. Oklart hur mina fina killar blev tvspelsnördar.
Suttit i Sams säng och intalat mig själv att jag pluggar.
Skrattat mig halvt fördärvad med Zoe och Chantal.
Gjort en otley run helt i rosa, inte insett hur lustig jag sett ut och faktiskt gått ut efter det.
Börjat ifrågasätta Pattersons geni (hans te är blaskigt och BNI leder till depression)
Sett Harry Potter. Var inte imponerad alls.
Sällan gått och lagt mig innan klockan fem på morgonen, bara Pattersons fel.
Spenderat större delen av min tid med att få andra att inte jobba eftersom jag läser den minst ansträngande kursen i världshistorien.
Gnällt över hur jag som är så ambitiös plötsligt blivit latare än latast. (Återigen due to mr Patterson)
Bokat flyg till och från Sverige. Ska bli så roligt att komma hem!

Närmaste tiden ska jag börja skriva på mina uppsatser för januari. Köpa vinterskor, secret santa present till Tilly och en fin klänning till våran bal i början av december. Känns som att det är överkomliga planer..


Daddys day

Riktigt bra kväll igår. Anna och Eimar på topp. Film, mexican food och chill. Perfekt. Somnade på en luftmadrass med Eimar någon gång på morgonen. Gick upp vid två. Perfekt söndag.. Unforgetable night!

Idag är det fars dag. Saknar min pappa lite idag. Det är nämligen så att jag har den bästa pappan man kan ha i hela världen. Han har varit min största förebild sen jag var jättejätteliten (nu mer delar han den platsen med sin fru, hoppas han är okej med det). Min pappa är världens intelligentaste, roligaste, ambitiösaste, omtänksammaste, finaste människa. Jag har så mycket av min personlighet att tacka (eller beskylla) honom för. Så mycket han gjort för mig, så många gånger han ställt upp, funnits där. Kommer aldrig kunna ge tillbaka det som jag har fått av honom. Tycker lite synd om alla andra eftersom jag lagt beslag på den bästa pappan i hela världen..




Anna och Pappa i somras <3


Descisions to make

Still not in a very good place. Därför det inte uppdateras så frekvent. Måste snart ta ett stort beslut och bara hålla fast vid det. Så många för och nackdelar att väga mot varandra. Vissa dagar känns det så lätt, det finns inget alternativ, allt är perfekt här och nu. Andra dagar är känslan av att vara helt disconnected för stor för att orka med. Längtan efter att ha människor som betytt så mycket så länge på bilavstånd istället för en flygresa bort tar överhanden. Handlar om de närmaste två och ett halvt åren. Det är en lång tid. Ännu längre när jag vågar erkänna för mig själv att kommer jag inte tillbaka nu gör jag det nog aldrig. Är det värt att börja om igen? Vissa dagar är det nog det. Andra kan jag inte ens drömma om det.

I kombination med insikten om hur blind jag varit, hur lättmanipulerad jag är så är det inte alltid lätt att bara le och vara glad. Arg på dig, besviken på dig. Men det är ingenting jämfört med hur arg och besviken jag är på mig.

Senaste två kvällarna har dock varit riktigt bra. I torsdags gick vi på bio med två av Eimars klasskompissar. Due Date, se den inte. Följde upp med en jättefrän jazzbar i stan. Chilled night out, helt perfekt. Avslutade kvällen med något som inte hänt sedan lågstadiet; en kille skickade sin kompis för att fråga efter mitt nummer. Patterson förstod inte alls varför jag var skeptisk..

Gårkvällen bestod av en stunds Halospelande med killarna, middag med Rachel, This is England med Eimar, Sacha och Rachel, gitarrspelande i Eimars rum och avslutades med en stor kopp te, mina två favoritkillar i denna värld och slutet på första säsongen av Prison Break. Bedtime någon gång efter fem, som så många andra nätter som spenderats med dem. Utan dem båda hade det nog vart ett mycket lättare beslut att fatta, samtidigt oklart hur jag klarat mig de första tjugo åren utan dem i mitt liv..

Idag är det Eimars födelsedag. Sov länge, sen hängt med dem tills de gick och handlade till middagen. Nu lite One Tree Hill tills killarna kommer hem från rugbyn och ikväll blir det film och chill i Eimars kök :)

Am truly loving my life here, just have to descide I do it enough never to leave..


What would I do without u?

Båda uppsatserna inlämnade och klara. Ångestnivån nere på normal nivå. En presentation nästa vecka och två uppsatser som ska försöka avklaras innan jul. Sen är det lungt :)

Space i tisdags. Skitkväll. Höjdpunkten var helt klart Anna och Rachels jengaspelande när vi kom hem. Vi var amazing!

Gårkvällen var speciell. Insåg efter ett långt samtal med någon långt borta att det inte var en bra idé att gå ut. Istället åt vi supergod middag och spenderade större delen av kvällen med att se om guldfisken skulle dö av osten som Sam matade den med. Han levde fortfarande för en timme sedan. Mina vänner upptäckte min ormfobi och skrattade hjärtligt när jag skakande stod och grät i korridoren. Jättekul. Efter ormattacken och av andra anledningar fanns det inte en chans att Anna skulle kunna sova. Tvingade alla att vara uppe en timme längre än de ville innan jag crashade Sams study session och läste på lite om Mill. Trevlig natt, två emotional wrecks som inte fick mycket vettigt gjort alls. Kom i alla fall fram till två slutsatser; Sam ska försöka byta kurs och Anna förstår inte hur hon klarade sig innan hon träffade honom. Dessutom har jag börjat inse att det inte finns mycket mening med att flytta hem igen. Framförallt med tanke på att jag aldrig kommer kunna flytta hem, det och dem jag saknar i Sverige kommer fortfarande vara långt borta. Nästan en månad kvar dock tills beslutet måste vara slutgiltigt.

Idag har det inte gjorts många knop, sov länge, pluggat lite, tittat på film med Patterson och om en liten stund ska jag upp till biblioteket och träffa min presentationsgrupp. Ikväll lutar det åt Mission. Kan vara vad som behövs för att få ordning på läget..

one down, one to go

Söndagen var en produktiv dag i Annas liv. Pluggade, städade och åt godaste middagen hittills. Upptäckte att någon kissat på våran mopp. Ska bli spännande när Catrina bestämmer sig för att moppa deras golv.. Sen kom Fred tillbaka från the Lake District så vi äntligen kunde titta på Prison Break igen utan att behöva ha dåligt samvete för hans skull. Kvällen avslutades med plugg i Pattersons rum. Fick det mesta av min uppsats fixad av Sam som njöt till fullo av att kunna kritisera mig. Själv insåg jag att det kanske skulle varit en bra idé att ha gått på Olas engelskalektioner någon gång ibland. Blev inte sängen förrän klockan var efter fyra.

Gårdagen spenderades med att skriva klart uppsatsen om Kenya. Ett väldigt oförberett seminarie om civil olydnad följt av ett ännu mer oplanerat möte med presentations gruppen. Efter det en runda på biblioteket för att inse att boken jag skulle basera halva min uppsats på inte är tillgänglig förrän tre dagar efter deadline. Bra planerat darling! Annars hade jag min bästa föreläsning hittills igår. Började med att S club 7s reach spelades och sedan användes som bas för en diskussion kring liberalism. Legendary. Ska ha en presentation på ämnet nästa vecka så en hel del jobb att göra där..
Kvällen bestod till stor del av ångest för uppsatsen som kommer vara allt för dåligt refererad, prat med min mamma, få det sista av min uppstats rättad av Sam (perfekt när man behöver komma komma ner på jorden lite), quizshows med Chantal och Zoey, stor lycka över att min lillebror kom tillbaka från Oxford och gnäll från min bästa tjejkompis Sam som fått för sig att jag inte tycker om honom längre, kan ha något att göra med det där gnällandet.. Bestämde mig för att gå och lägga mig innan midnatt. Förstördes av högljuda fransmän så blev (i alla fall halva) District 9 innan jag tillslut kunde sova.

Idag har jag varit produktiv och skrivit på min uppsats. Ska kanske in till campus en runda och prata reparations for slavery, om jag inte lyckas få ett migrän anfall eller feber eller någonting snabbt, det blåser storm ute!


lazy, lazy, lazy

Min vecka har varit en disgrace för alla studenter överallt i hela världen. Har haft en halv reading week så inte varit på campus sedan tisdag. Istället suttit på mitt rum framför min dator med otaliga böcker och försökt få ihop två uppsatser. detta har varvats med en hel del One Tree Hill (snälla säg inget till Pattersson). Uppsatserna ska in på onsdag. Känns som att tisdag kommer bli en sen kväll. Planen är i alla fall att få klart den ena idag och låta min wannabe teacher friend Sam ta sig en titt..

Annars har veckan varit helt okej.

I onsdags tog jag och Sam en runda till stan och köpte lite hårfärg till mig bland annat. Mycket trevlig utflykt om det inte vore för att Sams humör vid blodsockerfall är värre än min pappas. Vilket borde vara omöjligt. På kvällen såg vi på Prison Break till klockan var typ tre. Som alla andra nätter denna veckan..

I torsdags kväll fick Pattersson den eminenta idén att göra om våran favoritserie till ett drinking game. Detta följdes av franskt födelsedagskalas, världens äckligaste daquari och ett stort hål i medvetandet.

Fredagen spenderades till stor del i sängen. På kvällen var det bonfire night så vi gick till Hyde Park (inte den i London) och såg på fyrverkerier. Fränaste jag någonsin sett, helt klart. Och lite hemlängtan till påskafton, nyår med mera. Följde upp fyrverkerierna med en fun fair i parken. Anna hade lite problem med illamåendet redan så inga karuseller för mig. Kvällens höjdpunkt var helt klart att Catrina vann en guldfisk. Han heter Perri Perri Red Hot och är hela blockets favorit. Mysigt med ett husdjur!
Efter att ha installerat fisken i sitt nya hem såg vi på 7 pounds och hade tjejsnack i Sams rum. Gissa hur glad Anna var när Pattersson till slut dök upp och samtalsämnena byttes från vilket fotbollslag som har finast färger till monarkins vara eller icke vara och nazityskland, föredrar mina historiestuderande vänner framför dem som läser design och geologi av någon anledning. Chantal established att Hitler was a bit of a dick. Can't not agree to that one. Kvällen avslutades i Patterssons rum med ett par avsnitt PB. Slutade med att jag och Sam låg och sov i hans säng till klockan var närmare halv sex..

Igår var jag duktig och pluggade. Lite paus bara för slutet på rugbyn mitt på dagen. Åt roast dinner med Sam och Pattersson och såg på into the wild. Bra film, lite väl obvious och amerikansk bara. Spenderade en bra stund i Patterssons rum med att skratta åt Rachel fram till brandlarmet gick, som vanligt och vi fick avsluta kvällen med lite frisk luft.

Hade tänkt gå till kyrkan idag med Chantel men brandlarmet gjorde att det inte blev sängen förrän klockan var närmare halv fem så vi sparar det till nästa vecka.. Annars är dagens planer så här långt att plugga, städa så att våran flat blir godkänd i inspektionen i morgon och flat dinner. SKulle behöva hämta ut en bok på biblioteket med men överväger att göra det i morgon.

 


Relaxing and working

Maskade i söndags. Lunch på old bar och inget houseparty för Anna. Istället sågs det på Prison Break med killarna. Sams gotten me way hooked! Inte lika besatt som Ross men helt klart ett stort fan.
Festen var enligt vännerna bra, det stals bland annat en brödrost och balsam. Vet inte vad det är med mig som gör att min värdering av vad en bra kväll är inte hänger ihop med hur mycket stöldgods man får med sig hem?

Måndagen spenderades med att skrivas uppsats, vara på campus en del och hänga massa i biblioteket. På kvällen blev det golf night light då det bara var jag och killarna som orkade vara uppe efter nio, thanks to a good nights sleep kvällen innan. Efter att Sam blivit utnämnd till Ladys captain och gråtit lite över detta blev det ännu några avsnitt av Prison Break.

Igår var jag riktigt duktig och skrev en massa på en av mina uppsatser. Sen gick jag på ett seminarie om den andra uppsatsen och fick höra att allt jag gjort var helt fel. Hem och göra om! Lyssnade på hockey tills datorn började krångla och Fred fick äran att fixa den. Färjestad vann ju visst fast jag missade sista perioden :) Sen spelade vi lite golf, gick inte så bra för mig på tredje hålet och efter det tjurade jag lite. Har ju en tendens till att vara dålig förlorare som Patterson tycker är mycket underhållande. Dränkte mina sorger i choklad och såg på Bugsey Maloone med Freddy och Patterson. Grymt söt film! Den följdes sen av ett par koppar te och Prison Break tills Anna somnade i Pattersons säng. Fick veta att den personen jag sett som min enda jämlike när det gäller intelligens (visst att Sam är en av de intelligentaste personer jag träffat men han pluggar alldeles för mycket för min smak, art degree is the shit!) inte lyckades skrapa ihop mer än 64% på ett multiple choise question prov. Tycker dessutom att det är komiskt att de ens har dem på universitetsnivå..

Idag har jag läst en massa om Kenyas kamp för independence. Fått mitt odammsugna golv failed i lägenhetskontrollen. Så går det när man prioriterar studierna.. Även blivit påmind om existensen av någon jag spenderat månader med att försöka glömma, tack för den! Resten av dagen spenderas med Kenya, kanske en runda till stan och köpa hårfärg och kvällen är ännu oklar. Ross röstar för Prison Break, Anna kan faktiskt tänka sig en utgång..


RSS 2.0