Helg igen

Veckorna går så otroligt fort, kommer ju tagit studenten innan jag ens fattat att jag går i trean nu..

Igår fyllde skolans bästa kille 18 år. Stort grattis till Mange :) Detta skulle ju såklart firas och eftersom Gabby och Peter lagt beslag på bäddsoffan så att jag inte fick någon sovmorgon så kom jag in till Gislaved i vanlig tid. Då bar det av till Linneas för att inhandla lite frukost till födelsedagsbarnet och de andra båda sömntutorna. Godaste frukosten på länge och jag tror att Mange uppskattade sin bakelse trots att han förnekade det allt han kunde. Tänk att nu är lilla Magnus också stor <3

Skoldagen var helt okej och efter dagens slut bar det av till Burseryd. Tanken var att jag, Ester och Marcus skulle göra klart i hallen i kyrkan men jag gjorde nog min mest patetiska renoveringsinsats någonsin (till och med värre än när jag hällde ut en hel burk färg på golvet). Under den en och en halva timma vi var där och Ester och Marcus kämpade med lamporna så gjorde jag typ ingenting.. (hämtade två kataloger, (fel)mätte delarna av hallen, (fel)sågade lister som jag inte ens kunde sätta upp eftersom jag hämtade fel spik, sista halvtimman typ gick dessutom åt till att sandpappra listen som jag sågat av för lång (varför inte bara såga av en centimeter?) Hade jag varit Ester eller Marcus hade jag hatat mig själv!

Sen var det i alla fall dags för tonår, spelkväll stod det på programmet. Vi spelade en omgång med Cranium. Min ballerina, tolkningarna av sjörövare och Esters Pelle Svanslös tillsammans med Adelinas imititation av Jan Malmsjö(vem!?) var solklara! Efter fika och andakt var det dags för den återkommande Colin McRay turneringen. Jag har verkligen förbättrat mig sen sist (då jag körde ner för ett stup och bara satt där tills Simon förbarmade sig över mig och körde klart banan) och vann faktiskt över Adelina. När jag sen förlorade kvartsfinalen mot Ester så var jag inte ens patetiskt långt bakom :D

Denna lördag har jag haft lite ångest över, inte haft några planer alls vilket jag inte är ett dugg van vid och därför ganska skeptisk till. Men nu är det bestämt att Familjen Svensson (i alla fall jag, mamma, pappa och Frida) ska åka till Värnamo en runda i eftermiddag för att äta och gå på Bio. Mama Mia blir det, har redan sett den men den är nog lungt värd att se igen :) Innan dess ska jag försöka hinna med att städa mitt rum, plugga teori och göra ett ordentligt försök att läsa ut Silmarillion (fick frågan om jag läser den för att det är roligt, knappast men som det Tolkien fan jag är så kan jag ju inte dö utan att gjort det) om det bara slutar regna kanske det kan bli en liten joggingrunda i skogen med..

Kommentarer
Postat av: Ulrica

Hej tjejen!

Roligt att se din blogg igen.

Jag trivs hur bra som helst här men visst saknar jag mycket och många från hemma. Roligt alltså att höra lite vardagliga saker från hemma. Tonår fungerar bra har jag förstått på Maria men det visste jag redan för hur ska det kunna gå dåligt med sådana underbara ledare!!! Lycka till med körkort och allt annat. Hör gärna av dig! Kramar på dig goa Anna från Ulrica!!!

2008-10-12 @ 21:45:35
URL: http://myranulrica.blogg.se/
Postat av: Ester

Haha va det så illa på renoveringen:)

2008-10-24 @ 07:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0