working

Här sitter jag nu på jobbet med en kopp kaffe och kollar Facebook. Ulle kan ha rätt, jag har ett lustigt sommarjobb. Hoppas i alla fall på en lugn natt med ett par filmer och mycket kaffe (är trött nu, kanske inte helt bra när det är mer än nio timmar tills jag slutar)

Har som sagt ett lustigt jobb som inkluderar en hel del vakna nätter, facebook och engelska serier men jag har i alla fall världens bästa kollegor och gulligaste chef :) Har jobbat en halvtimme och redan har både chefen och en av kollegorna ringt och kollat så jag har det bra (förutom post it lappar med info och lycka till meddelanden) Anna trivs alltså fint på sommarjobbet :)

Annars har jag idag varit en duktig inneboende och städat lägenheten och tvättat. (utan att boka tid, min boka tid sak är fastlåst så jag smög ner när det var ledigt. Var dock inte den enda som tänkt så men vi samsades så snällt jag och Ulrika :))

Blir en runda till Hällabäck i helgen med om nån vill ses :)

Kommentarer
Postat av: Ulrica

Klart jag har rätt =) det brukar jag väl ha eller hur? ;)

2010-07-07 @ 15:15:27
Postat av: Ulrica

Jag tror faktiskt att jag och Larz har egna bra bilder från Cliffs of Moher, men som sagt de är ju på diabilder och det är ett tag sen vi kollade in dem =).

Minns att när vi först kom dit var det megadimmigt så vi tyckte inte det va speciellt mäktigt men sen när dimman lättade insåg vi hur höga klipporna var. Larz var liiiite nervös när jag vågade mig närmare kanterna.

2010-07-08 @ 10:32:17
URL: http://myranulrica.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Åh, vad dumt att jag inte är hemma i helgen nu. Behövs ju tas itu med musikalskrivandet. När kommer du hem nästa gång?

2010-07-09 @ 17:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0