Night spent with friends

Var hos Ester och Marcus igårkväll, även Evelina fick vara med. Åt god mat och tittade på Millenium med släckta lampor. Kände verkligen att vi gjorde en stor insats och att vår kväll förändrades på grund av earth hour. Eller inte direkt.

Under kvällen avhandlades som vanligt ett antal ämnen, bjuder på ett litet urval. Amerika (Marcus är imponerad, Anna funderar på om man gillar landet på grund av att de är dumma i huvudet och Mac håller till stor del med, det var nåt fränt slott dessutom), Rickard Palm (Evelina hade inte sett någon av alla hans tabbar så vi satt vid youtube och skrattade lite), morgondagens uvinvigning (när ämnena börjar tryta tar vi till kyrkan), huruvida det var kolsyra i vinet (gick nog en kvart åt det ämnet med), dödsfall inom industrin (känns rätt prioriterat att skaffa högskoleutbildning), Marcus åtskilliga besök på gayklubbar i Stockholm (kommentarer onödiga), Alla lustiga män Marcus sovit med (återigen känns kommentarer överflödiga), Evelinas fiskar (funderar att anmäla både henne och Per till "My fish runs my life" bbcs senaste reality show), Reading (Marcus bror hade varit där och kört bilar åt Volvo, säga vad man vill om England men ska man testa bilarna på motorvägar med dålig kvalité så är det the place to do it), Evelina bjöd på lite ordförvrägningar (typ huset i herren gick ut i skogen).
Dessutom spenderades som vanligt mycket tid med parets katter, det är så kul att umgås med vänner som har barn..

Idag åkte min mamma och pappa till Riga på semester. Är lite avundsjuk på att de får åka utomlands, det vill Anna också göra.

Förmiddagen spenderas just nu med Scrubs samtidigt som jag samlar kraft för att skriva klart veckans uppgift i sociologin.
I kväll blir det uvinvigning i kyrkan. Kommer nog bli lika spännande som de senaste elva jag varit med på.



We are ruling the house this week (Ade kan få va med lite också)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0